Keramisch barbecueën - Groot vlees

Keramisch barbecueën neemt enorm in populariteit toe. In tegenstelling tot andere typen barbecues is de temperatuur van deze barbecues gemakkelijk te regelen.

Dankzij het hittebestendige materiaal en de ronde vorm houden ze de warmte en het vocht goed vast. Hierdoor blijft uw vlees sappiger en malser en brandt het nooit aan. De kleur, geur en smaak van de producten blijven optimaal, waardoor de kwaliteit niet verloren gaat. Deze vorm van barbecueën is dan ook uitermate geschikt om zowel in de zomer als in de winter een heerlijke maaltijd te bereiden.

Uiterlijk 4 dagen van te voren bestellen!


Cote de Boeuf
(± 1000 gram)

Runderkotelet

Beef short ribs

Een prachtige variant van de bekende spareribs, maar dan van rund. Langzaam garen voor een heerlijk resultaat.

Flat iron steak

Een heerlijke malse rundersteak van de sucade.

Livar procureur voor pulled pork

Ca. 10 uur op lage temperatuur (90 tot 95 °C) gaar laten worden, daarna pluk je het vlees uit elkaar. Heerlijk voor in een pasta of op een broodje.

Livar Rack

Een varkensrib met een lichte vetbedekking én met extra lange botjes.

Livar ribeye

Dit stukje vlees is al uniek omdat het Livar is, zo smaakvol en zacht van structuur. Uw gasten komen wekelijks terug.

Runder bavette

Smaakvolle biefstuk met bite, grof van structuur, wordt in veel kookprogramma's gebruikt.

Lams French rack
(400 à 500 gram)

Ongeveer 8 ribs lamsrack, lekker vol van smaak en boter mals.

Lamsbout met been

Heerlijke Nederlandse lamsbout met been.

Picanha

Een heerlijk stukje rosbief met een randje vet. Bereiden bij 130 °C tot een kerntemperatuur van ca. 50 tot 55 °C.

Beercan Chicken
(± 1300 gram)

Heerlijke Gildehoenkip. Lekker om de kip op een open blikje bier op de barbecue te zetten, de alcohol en biersmaak verdampt en marineert de kip van binnen uit.

Runder ribeye voor pulled beef

Ca. 10 tot 12 uur op lage temperatuur (90 tot 95 °C) gaar laten worden, daarna pluk je het vlees uit elkaar. Heerlijk op een broodje, echt een aanrader.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.